Hoe repareer ik kapotte slijpstenen?

Ties Meijer

Dat doe ik altijd.

Ik heb een speciale slijpsteen genaamd Grazie, voor stenen die beschadigd zijn geraakt bij een auto-ongeluk. Maar een zeer mooie steen genaamd Grazie is ook zeer nuttig voor het slijpen en polijsten van de steen. Ik zag onlangs een video over hoe stenen te malen met behulp van Grazie. Het is erg leuk, maar het is een beetje ingewikkeld. En daar heb je geen speciale steen voor nodig – ik heb Grazie in mijn collectie. Hier is de video: Grazie is verkrijgbaar in 6 maten voor kleine stenen en 1-2 maten voor grotere stenen. Het kan worden gebruikt voor het slijpen van stenen en het polijsten van stenen. Er zijn ook andere stenen waaruit u gebruiken voor dit doel.

De video's en foto's voor Grazie zijn hier. De beschrijving over hoe het werkt is hier te vinden. De belangrijkste info over Grazie is dat het wordt gebruikt om stenen te malen. U hoeft het niet te gebruiken voor het polijsten, maar het is nodig voor het slijpen. Het idee is dat de steen van de tafel wordt verwijderd, zodat de slijpkracht naar de tafel wordt overgebracht. Grazie is een van de meest gebruikte stenen in de wereld. Waarom stenen malen? Een paar mensen vragen me waarom stenen malen. Ik heb het allemaal gezien, van mensen die het gebruiken voor het polijsten en mensen die denken dat ze willen stenen te kopen. Het is moeilijk om te weten wat is de werkelijke reden voor. Mijn beste gok is dat het is om stof, vuil en andere dingen die er kunnen zijn te verwijderen. In vergelijking met Speedo Zwembril Op Sterkte kan het veel nuttiger zijn. Dit is wat ik doe met een goede kwaliteit steen. Grazie is de beste steen die ik ooit heb gebruikt. Het is een kleine rots en het gewicht is geweldig. Dit is ook de reden waarom het zo gemakkelijk is om er een goed resultaat uit te halen. Het probleem is niet zozeer stof, het is veel meer als de textuur van de steen, zoals zandsteen, bijvoorbeeld. De beste steen voor het malen is een gewone steen en dat heeft geen zandtextuur. Als u wilt het vuil te verwijderen, zet in een beetje water en dan laat zitten voor enige tijd om het te laten zinken in de steen. Het water zal het beter laten plakken en het zal stabieler zijn in de steen. Dus als je wilt dat een steen lang mee gaat, zorg er dan voor dat je zo'n steen krijgt: Het spijt me echt dat het zo lang duurde om uw e-mailadres te vinden. Aarzel niet om mij een vraag te stellen. Ik zal mijn best doen om je te antwoorden. Ik ben nog maar een kind. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals slijpsteen vergelijk.

Dit werd geschreven door een anonieme medewerker op 1, 20 juli

De oorspronkelijke auteur van dit artikel is geen blogger. Echter, veel van mijn werk en andere berichten over de slijpsteen industrie worden beïnvloed door zijn werk. Ik was nog maar een kind toen ik slijpstenen ontdekte voor mijn eerste slijpsteen. Ik was in mijn eerste jaar van de middelbare school en ik herinner me mijn leraar, een man genaamd Ties, die was als een oude oom.