Hoe we testen

Ties Meijer

De reden is simpel: Wij geloven dat als je je eigen steen maalt, je iets unieks en beters krijgt. Als je niet veel weet over steen slijpen en je eigen wilt maken, kun je kiezen uit de beste slijpstenen op de markt.

Hier zijn de 10 beste slijpmachines voor steenslijpen. Je vindt ze op onze homepage en op onze Instagram, Facebook en Twitter pagina's. Zo vind je ze: Wat is er mooier dan een gloednieuwe steen met een unieke sleur? Dezelfde gloednieuwe steen met dezelfde sleur en dezelfde stijl die je oma gebruikte om het brood van je oma te malen. Dus pak een van deze. Ze kunnen er anders uitzien, maar er is geen ontkennen dat ze net zo goed zullen werken als elke steen die je kan hebben. Zorg ervoor dat ze uit de buurt van de hitte en directe zon voor optimale resultaten.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij onze klanten ook de resultaten van onze analyse en het testen van uw stenen aanbieden. Om deze dienst te kunnen bieden, moeten we gegevens verzamelen en analyseren voor verschillende producten. Deze zijn: We hebben uw hulp nodig. Stuur ons uw steenmetingen en uw foto's. Als u dit nog niet hebt gedaan, neem dan een kijkje op de getuigenissen. Als het je niet bevalt wat je ziet, neem dan contact met ons op en we zetten je op een speciale lijst voor verdere overweging. Wij kunnen u ook helpen met een persoonlijk overleg. Wij staan open voor overleg en we praten graag met u. U ons ook een ring geven voor ons lokale kantoor op 3140 2300 7444. U krijgt een gratis proefperiode en korting op uw volgende bestelling.

Dus we beginnen met een zeer eenvoudige vraag: Hoe weet je welke slijpstenen moeten worden geïnstalleerd in uw slijpgereedschap?

Slijpstenen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën. De eerste zijn die worden gebruikt om keramische stenen te malen voor gebruik in ovens, die bekend staan als "doodskist" grindstones. De tweede categorie omvatten "cement" en "zandsteen" slijpstenen die vaak worden gebruikt in bouwprojecten en hebben verschillende eigenschappen.

Koffie Malen Stenen

Koffie steen slijpen stenen zijn de makkelijkste stenen te installeren, omdat ze meestal beschikbaar zijn in het grootste deel van de supermarkten. Deze grindstones wegen meestal ongeveer een pond per pond en zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen. Het verschil tussen deze twee soorten is in hoe hard de steen is, terwijl de zandsteen grindstone is zeer moeilijk te malen, en de koffie steen is zachter. Om deze reden, koffie grindstones zijn populair in bouwprojecten en kan een beetje moeilijker te vinden in bulk delen van de winkels.

U zult nooit een merklogo op onze site zien, noch krijgt u een naam voor een van de producten die u koopt. Daarom zijn we zo transparant. We willen het meest transparante bedrijf ter wereld zijn. En we streven er altijd naar om dat te doen. Dus neem een kijkje op de site. U zult zien dat er veel verschillende producten om uit te kiezen. Veel van hen zijn beschikbaar voor u in de winkel. We zijn een klein bedrijf. We verkopen veel stenen tegen een zeer goede prijs, we weten gewoon niet hoe we zoveel geld moeten verdienen als grote retailers. Dus we hebben uw hulp nodig! Om dit mogelijk te maken, hebben we een klein bedrijf opgericht dat stenen verkoopt tegen concurrerende prijzen, op een volledig transparante manier. Ik kan je niet genoeg bedanken. Je bent een inspiratie voor ons, en je maakt veel mensen gelukkig. Begin 2018 ben ik ook begonnen met de verkoop van mijn stenen op het internet. Ik ben ook een grote fan van sociale media.

We proberen ook de wetenschappelijke methode in ons voordeel te gebruiken en nieuwe technieken te ontwikkelen om de resultaten te verbeteren. Dit wil niet zeggen dat de gebruikte methoden niet onvolmaakt zijn en niet mogen worden gebruikt als de enige bepalende factor voor de prestaties en nauwkeurigheid van een product. Integendeel, we zijn vol vertrouwen in de methode die we gebruiken om tot onze conclusies te komen. Ik ben al bijna 30 jaar professioneel messenmaker. Ik heb gewerkt met meer dan 400 verschillende stenen en messen, waaronder de beste van het beste en hebben ze jarenlang gebruikt. Ik heb een uitgebreide kennis van de verschillende soorten slijpsteen en bladcombinaties en heb methoden ontwikkeld om ze te testen en aanbevelingen te doen voor betere prestaties. Ik heb een methode ontwikkeld om te testen voor de meest populaire slijpstenen en messen op de markt en ik heb het als een bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren meer over hen.