Hoeveel moet ik betalen voor het slijpen van stenen?

Ties Meijer

100 euro voor de eerste steen, 200 voor de tweede steen en 500 voor de derde steen. De enige uitzondering is stenen die meer dan 500 Euro kosten. De rest verkoop ik. Dus wat moet ik doen om mijn klanten in rekening te brengen? Ik moet de juiste prijzen van de stenen halen. Als de prijs niet goed is, verkoop ik de stenen niet. Mijn prijzen zijn de meest redelijke prijzen beschikbaar, dus ik verkoop. Wat is het belangrijkste voor mij? De klanten houden van mijn prijzen en zijn blij om te betalen voor hen. Ze willen niet betalen voor iets dat te goed voor hen is. Laat me je hierover vertellen. De prijs die u hebt gevraagd zal dezelfde prijs die u betaalt voor uw stenen. Zo simpel is het.

Laten we beginnen met de feiten. De prijs van slijpstenen gaat omhoog. Ik heb al wat stenen aan je verkocht. U betaalt waarschijnlijk meer dan u in het verleden voor hen hebt betaald. Maar je moet weten dat ik je geld terug krijg en ik garandeer je dat je nooit meer betaalt dan wat ik betaal. Als u problemen hebt bij de aankoop van stenen, laat het me weten en ik zal u mijn geld zo spoedig mogelijk terug. Dit maakt het waarschijnlijk beter dan Brede Spanbanden. Als u niet tevreden bent met uw steen aankoop, of als u vragen heeft, neem dan contact met mij op via mijn site. Ik zal je helpen als ik kan. Bedankt, Ties

Om zijn punt verder te bewijzen, maakte de man zelfs een hele YouTube-video waarin hij het hele proces uitlegt en precies uitlegt hoe hij zijn stenen krijgt.

Het is een fascinerend verhaal dat het ultieme voorbeeld blijkt te zijn van de intelligentie van de man, zijn toewijding aan een passie die je leven kan veranderen.

"Ik vind het heerlijk om dit te doen. Het voelt goed. Ik ben een beetje geobsedeerd. Ik hou echt van het gevoel dat ik krijg als ik pak een nieuwe steen, de voldoening wanneer het raakt een rots en ik ben in staat om een deuk te maken in," Zegt Ties in de video, die is ingebed hieronder.

En er is meer. Deze man, die nog nooit een baan heeft gehad en die voortdurend op reis is, is de reden waarom ik in staat ben om regelmatig naar de winkel te gaan en te krijgen wat ik nodig heb voor mijn huishouden en mijn bedrijf.

Ik ben een trotse eigenaar van de beste slijpstenen op de markt, en elke dag vind ik een of twee nieuwe stenen te gooien in mijn collectie.

Op het einde, deze video zal mensen overtuigen om slijpstenen zelf te kopen. Ik ben de man op de bank, en jij bent de man die steen gaat malen met een steen.

Kijk uit voor mezelf, en kom dan hier terug. Overweeg een vergelijking van Huub Zwembril. Ik heb een hele blog op mijn site die is gewijd aan steen slijpen, alles over slijpen stenen en alles over de slijpstenen die ik heb in mijn collectie. Ik wil het zo maken dat mensen die op zoek zijn naar stenen slijpstenen ze gemakkelijk kunnen vinden. Ik ga deze video schrijven zodat je het hele proces leren. Er is veel te leren, dus ik heb besloten om het te doen meer dan 3 keer.