Is er een goede online winkel voor het slijpen van stenen?

Ties Meijer

Ja, die is er! De online shop heet Grinding Stones Online. Grinding Stones Online verkoopt ook veel verschillende slijpstenen: degene die ik het leukst vind, en die ik iedereen aanbeveel. Het heet de Steen des Levens. Het is een steen die een combinatie is van een rots en een steen. Deze steen heeft de kracht om ons leven te veranderen.

Nu moet je hetzelfde doen voor je stenen. Als je geïnteresseerd bent, ga dan naar de stenen pagina. Zo niet, ga lezen over een paar van de stenen die we hebben malen en zie zelf hoe ze werken. Ze hoeven niet duur te zijn, maar je moet beginnen met iets duurs om het meeste uit deze steen te halen. En zoals we geleerd in de laatste post, als je koopt een dure steen, je betaalt voor een leven van plezier. Bekijk het rapport Trampoline Park Overijssel experience report. Laten we beginnen met de steen die we hebben gekozen om te malen. Het is een steen genaamd de P-8-9. De P staat voor Peryllium, dat is een soort silica die, volgens Wikipedia, "heeft een atoomnummer van 3, en de atoomradius is 12. Dit silica is zeer reactief, en wordt beschouwd als een materiaal van zorg in vele gebieden van de technologie." Het is toevallig ook een van de hardste mineralen te malen. De P-8-9 is te vinden in graniet, en is eigenlijk een soort marmer genaamd P-3-4. De P-8-9 weegt 1,9 gram. We zullen het malen op de S-1 molen.

Als je kijkt naar het graan op deze steen, kun je zien dat het niet erg goed is. Als u een grote korrel ziet, hebt u meer kans om het te malen tot een gladde steen. In dit geval gebruiken we de D-5-6, die vergelijkbaar is met de P-8-9. Na het malen van de P-8-9, blijven we achter met de D-5-6. Om van de steen een knikker te maken, moet de P-8-9 worden geplet. Het is een lang proces, dus het duurt minstens vijf uur. Tot nu toe hebben we de P-8-9 gebruikt als vulsteen. Nadat de D-5-6 is geplet, kan de P-8-9 weer in de molen worden gezet om de D-5-6 te malen. Waar vind ik de beste slijpstenen? We doen dit nog twee keer, één keer voor elke P-8-9. Zolang we dit doen, slijpen we de D-5-6. Maar het is nog steeds niet genoeg! Dus, de laatste stap is om de P-8-9 malen in de D-5-6. In tegenstelling tot slijpsteen, is het merkbaar meer helpable. Als we klaar zijn, komt de D-5-6 goed.